Krak - Opdag nærheden - Søg lokalt.

Dette indhold er sponsoreret

Elektronisk læring til travle virksomheder

Mange danske virksomheder har travlt, og hurra for det. Det betyder jo at der er gang i hjulene. Medarbejderne har nok at lave, så derfor har man systemer, der gør det enklere at lægge filer og mapper på rette plads og sørge for at det bliver registreret, så alle kan finde det, de har brug for. Men disse systemer skal ofte ændres eller nye systemer skal indlæres, og så kan der opstå problemer. For det tager tid at vænne sig til nye systemer, men det kan læres.

Få hånd om roret hvis du skal låne til en båd

Hvis man har en dygtig e-learning leverandør, der virkelig brænder for at hjælpe med at løse problemerne med tilegnelsen af ny læring, så er der meget tid, og dermed penge, at spare. God e-learning er inspirerende og motiverende og altid godt gennemtænkt, så læringsprocessen bliver optimeret fuldt ud. Hos E-learning Specialist har kombinationen af ny forskning og 20 års erfaring på området givet et sæt kompetencer, der virkelig sætter fart i læringsprocessen.

Dedikerede udviklere

Hvis man skal lære nyt, er det afgørende at man er motiveret for at lære og tilegne sig viden. Hos E-learning Specialist sidder dedikerede udviklere klar til at motivere og udvikle læringsprogrammer, der gør det sjovt og spændende for jeres medarbejdere at lære nyt. Det handler om passion for det at videregive viden, så det sidder med det samme. Passion for formidling.

En smart ting ved e-learning er, at den er tilgængelig døgnet rundt. Man er ikke afhængig af en instruktør, der kommer kl. 10 og forlader firmaet igen kl. 16. Med e-learning har man adgang til læringen 24/7. Det giver masser af mulighed for at gå tilbage og tjekke op, hvis man har brug for det. Og det er en vigtig hjørnesten i e-learningens succes.

Godt skruet sammen

Men et e-learning-forløb skal også være sat sammen så det giver mening for den, der skal modtage læringen. Det skal give mening, at man lærer det her først, så man bagefter lettere kan komme i gang med næste punkt. Her nørdes der igennem hos E-learning Specialist for at tilrettelægge forløbet, så det giver mest mulig mening.

Og det er netop det en god e-learning leverandør skal kunne. Servere alt det nye, så det giver mening og danner sammenhæng i hovederne på dem, der skal lære alt det nye. Ved at motivere og skabe meningsfulde forløb, får man en mere effektiv og hurtig indlæring, så medarbejderen til fulde forstår budskabet og er med. Her kommer 20 års erfaring E-learning Specialist til gode.

Klar til at indtage det nye

Hvis man har fået den rette e-learning serveret, så er man hurtigt vant til de nye systemer og vejene igennem dem. Det giver selvtillid og høj ydeevne hos medarbejderne.